JÁTÉK!

Lazítsunk egy kicsit meseolvasás közben! Jól fog esni egy könnyű kis játék, amelyben a szülők és a gyerkőcök is részt vehetnek és nyerhetnek – sőt, ha összefogtok, akkor együtt akár többet is nyerhettek! Kérjük, olvasd el alaposan a játékszabályokat, majd játssz velünk ARS UNA Pontokért, amelyeket szuper iskolaszerekre válthattok be!

Nézzük a legfontosabb kérdéseket, a játék szabályait!

 

 1. Kik vehetnek részt a játékban?

A játékban csemeték, szülők, esetleg nagyszülők is bátran részt vehetnek, korcsoportot nem határolunk be.

 

 2. Hogyan tudtok játszani?

Válasszátok ki kedvenc ARS UNA meséteket, amelyeket ide kattintva érhettek el, majd oldjátok meg az alábbi feladatok közül a számotokra leginkább közel állót.

  • Iskolába készülőknek: Olvassátok el gyerkőcöd kedvenc meséjét, majd kérd meg, hogy rajzolja le a mese legizgalmasabb vagy legmókásabb jelenetét. Ezt követően küldd el nekünk emailben csemetéd rajzát és adataidat, és mi 150 pontot jóváírunk, amelyet levásárolhatsz az ARS UNA Webshopban.
  • Iskolásoknak (1-2. osztály): Válaszd ki kedvenc mesédet,  írd meg nekünk néhány mondatban, hogy miért éppen azt választottad, mi tetszett benne! A rövid írásért 150 pontot jóváírunk, amelyet levásárolhatsz az ARS UNA webshopban.
  • Szülőknek: Küldj egy fotót és egy rövid, minimum 1000, maximum 1500 karakter (kb. fél A/4-es oldal) hosszúságú írást arról, hogy a ti családotok számára miért fontos a mese, a napi meseolvasás, vagy arról, hogy melyik ARS UNA mesét kedvelitek leginkább, és miért. A beküldött fotóért és írásért mi 150 pontot jóváírunk számotokra, amelyet levásárolhattok webshopunkban.

A kedvezmények összevonhatóak, úgyhogy lehettek bátran aktívak! 🙂

FONTOS: 1 szülő vagy 1 gyerkőc 1 meséhez nyerhet pontokat – természetesen küldhettek rajzot több mese kapcsán is, azonban a pontokat csupán egyszer tudjuk jóváírni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy gyermek összesen 450 pontot gyűjthet – tehát összesen maximálisan 450 Ft kedvezményt tudunk biztosítani vásárlásotokból bármely Ars Una termék vásárlása során.

 

 3. Hová küldd el a rajzot/írást/fotót?

Kérjük, hogy a rajzokat és írásokat a mese@arsuna.hu e-mail címre küldd el nekünk.

Az e-mailben mindenképp küldd el a Te nevedet és címedet a pontok regisztrációjához.

 

 4. Hol tudod beváltani a nyereményként kapott pontokat?

A nyereménypontok regisztrációjáról e-mailben értesítünk majd. Ezt követően tudod felhasználni a kapott pontokat az ARS UNA Mintaboltban személyes vásárlásra vagy az ARS UNA Webshopban online rendelésre. A pontok bármely iskolaszer vásárlására, bármilyen arányban felhasználhatóak.