Rólunk

Ars Una Studio - Minőségi iskolaszerek első osztálytól. Gerincbarát iskolatáskák 2 év garanciával

Az Ars Una Studio története immár 27 évre tekint vissza: 1991-ben képeslapok kiadásával indult a cég tevékenysége. Kezdetben a saját tervezésű városi és alkalmi képeslapok gyártása, forgalmazása tette ismertté az Ars Una fekete-fehér-piros logóját.

Az elkövetkező években díszzacskók és csomagolópapírok tervezésével és forgalmazásával bővült tevékenységünk. A cég először az ajándékzacskó és csomagolópapír termékkörre szerezte meg a jogdíjas licencek, pl. Disney-figurák felhasználási jogát, majd 1998-tól iskolai papírárukat is elkezdett gyártani azok megjelenítésével (füzet, órarend, füzetcímke, füzetborító, dosszié).

2002-től, a gyártói kapcsolatok kiépítésével további iskolai termékek (iskolatáska, tolltartó, hátizsák, tornazsák, írószer stb.) importjával szélesítettük a választékot. Az Ars Una termékeire jelentős magyarországi kereslet jelentkezett, az árbevétele fokozatosan nőtt.

A késztermékek kezdeti sikerei alapján saját tervezésű iskolatermékek forgalmazását kezdtük meg a 2005-ös évben. Így a termék megtervezésétől az anyagok kiválasztásáig a teljes gyártási folyamatot és minőséget ellenőrzésünk alá vontuk.

Speciális gerincbarát, orvosi szempontoknak is megfelelő iskolatáska formákat vezettünk be, amelyeket folyamatos tesztelések és fejlesztések során évről-évre tökéletesítünk.

Ars Una iskolatáska 2 év garanciával

Termékeink tervezése és gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk az egészségvédelemre – ez iskolatáskáink gerinckímélő kialakítása mellett az Ars Una-kulacsok anyagát tekintve is igaz: minden kulacsunk BPA-mentes műanyagból készül a garantált biztonság érdekében.

A 2010-es évektől a magyarországi iskolaszer piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. Ennek és a minőségi dizájn-felhasználásnak köszönhetően egyre több jogdíjszerződést sikerült kötnünk, és napjainkra elmondható, hogy minden jelentős licenctulajdonossal gyümölcsöző kapcsolatot építettünk ki. Pillanatnyilag a következő, nemzetközileg is ismert és méltán elismert dizájnok forgalmazói vagyunk: Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Brasil, Lamborghini, FTC, valamint a Vespa Piaggio.

A nemzetközi dizájnok mellett az elmúlt évek során egyre több saját tervezésű mintát fejlesztettünk ki. Ennek köszönhetően termékkínálatunk egyedivé és rendkívül széles körűvé vált. Az aktuális trendek figyelembevétele mellett arra törekszünk, hogy harmonikus színvilágú, magas esztétikai élményt nyújtó, és igazán kedves, szerethető karakterek kerüljenek termékeinkre. Grafikus csapatunk tagjai fiatal magyar tehetségek, tele ötletekkel és folyamatosan megújuló inspirációkkal – hogy minden évben meg tudjuk lepni a kisebb és nagyobb gyerkőcöket egyaránt.

Az Ars Una indulásakor oly’ népszerű képeslapok, természetesen továbbra is szerepelnek termékpalettánkon: országszerte népszerű, Budapest és Magyarország nevezetességeit bemutató képeslapjainkat jelenleg is magunk tervezzük és gyártjuk. Kiemelten fontos számunkra, hogy ily’ módon támogatni és segíteni tudjuk a magyar iparművészet fejlődését és a tehetséges, fiatal grafikusművészek kibontakozását.

Hisszük, hogy igényes, minőségi termékekkel tudjuk csak vásárlóinkat hosszú távon kiszolgálni, ezért minden új minta és termék tervezése során egyaránt törekszünk az egyedi, kreatív megoldások alkalmazására.  Évente 8-12 új dizájnvonalat tervezünk és gyártunk közel 60 féle termékre. A teljes iskolaszer választékot így azonos mintavilággal kínáljuk a gyermekeknek az iskolakezdéshez, valamint kiegészítőket kicsiknek és nagyoknak egész évre.

Küldetésünk

Ars Una Kollekciók